Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Jajka z wędzoną rybą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 5
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 2
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ryba wędzona 1 sztuk
majonez 1 sztuk
jajko 5 sztuk
ogórek kwaszony 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
natka pietruszki 0.5 sztuk

Wykonanie:

Ugotowane na twardo jajka, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu, doprawić solą i pieprzem. Ogórka obrać, pokroić w plastry. Napełnić pastą połówki jajek, ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka, polać majonezem i posypać natką pietruszki.

Uwagi:

mała ryba wędzona, mały majonez, natka pietruszki w pęczku

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER