Użytkowników online: 31
kulinaria
« Powrót  

Jajka w majonezie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajko na twardo 3 sztuk
majonez 4 łyżek stołowych
śmietana 2 łyżek stołowych
krem chrzanowy 2 łyżek deserowych
sól według uznania

Wykonanie:

Ugotowane jajka poobierać i przekroić na połówki, ułożyć na talerzyku.
Majonez wymieszać ze śmietaną i kremem chrzanowym, posolić do smaku. Oprószone solą jajka polać rozprowadzonym majonezem.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: darek

Data: 2010-11-12

1-KUBEK ŚMIETANY,2-ŁYŻECZKI MUSZTARDY,3-ŁYŻKI MAJONEZU,-SÓL,-PIEPRZ,-KROPLA OCTU,-PAPRYKA SŁODKA,-GROSZEK KONSERWOWY.JAJA ZALAĆ PRZYGOTOWANYM SOSEM POSYPAĆ PAPRYKĄ I GROSZKIEM.

Autor: marcin

Data: 2010-01-21

tej soli trochę za dużo.wystarczy posolić tylko sos.no i wygląd nieapetyczny

Autor: martunia0704

Data: 2009-04-07

Idealne na śniadanie

Autor: zyguś

Data: 2009-01-28

ale ochyda wyglada jak by sie pies zesrał !!!!!!1

Autor: pawlo1404

Data: 2008-12-12

Dla fanów jajek i majonezu!

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER