Użytkowników online: 22
kulinaria
« Powrót  

Sos boloński z mięsem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mięso wieprzowe 300 gramów
sos boloński 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznania

Wykonanie:

Umyte i osączone mięso wieprzowe pokroić na drobne kawałeczki, posolić, popieprzyć i dusić do miękkości na rozgrzanym oleju i odrobiną wody, pod przykryciem. Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu, połączyć z miękkim mięsem i jeszcze chwilę pogotować, mieszając łyżką.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER