Użytkowników online: 31
kulinaria
« Powrót  

Czekoladowy z rumem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
lody czekoladowe 300 gramów
kakao 3 łyżek deserowych
mleko 1 szklanek
cukier waniliowy 1 łyżek deserowych
Cynamon 0.5 łyżek deserowych
rum 2 łyżek stołowych
melisa według uznania
owoc według uznania

Wykonanie:

Wszystkie składniki dobrze zmiksować, przełożyć do pucharków, przybrać owocami i listkami melisy.

Uwagi:

do przybrania: listki melisy, owoce świeże lub z puszki

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2008-12-31

pyszne

Autor: agata17ko

Data: 2008-12-10

Pychotka

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER