Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Migdałowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 1
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mleko 1 litrów
migdały 2 łyżek stołowych
cukier 2 łyżek stołowych
budyń śmietankowy 5 łyżek deserowych
olejek migdałowy według uznania

Wykonanie:

Rozprowadzony w pół szklance budyń wlać na resztę gotujące się z cukrem mleko i zagotować, dodać olejek migdałowy i wymieszać. Napój rozlać do szklanek i posypać migdałami.

Uwagi:

zmielone migdały, olejek migdałowy - 3 krople

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER