Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z pieczonym mięsem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sałata krucha 1 sztuk
mięso pieczone zimne 200 gramów
ogórek 1 sztuk
pomidor 2 sztuk
rzodkiewki 5 sztuk
koperek 2 łyżek stołowych
oliwa z oliwek 4 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Umyte listki sałaty drobno podzielić, dodać drobno pokrojone mięso, obrane ze skórki i pokrojone w plasterki pomidory, ogórek, rzodkiewki i posiekany koperek. Doprawić oliwą, solą i pieprzem, wymieszać.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER