Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Grzyby po staroczesku

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
grzyb 500 gramów
cebula 2 sztuk
olej według uznania
sól według uznania
kminek według uznania
pieprz tłuczony według uznania
jałowiec według uznania

Wykonanie:

Grzyby ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i drobno pokroić. Na oleju podsmażyć drobno posiekaną cebulę, dodać kminek, jałowiec i pieprz. Połączyć z grzybami, wymieszać, posolić i mocno zapiec w piekarniku.

Uwagi:

Grzyby: gołąbki, borowiki, kurki


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER