Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Błyskawiczna zupa rybna

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 10
Składnik składniki Logo Ilość Czego
filet rybny 500 gramów
bulion warzywny 2 kostek
cebula 2 sztuk
masło 2 łyżek stołowych
śmietana 0.75 szklanek
natka pietruszki 2 łyżek stołowych

Wykonanie:

Obraną cebulę pokroić w krążki i podsmażyć na maśle. Umyte filety pokroić w paski. Bulion rozpuścić w 1 litrze wrzącej wody, dodać filety i cebulę. Gotować 10 minut, doprawić śmietaną i posypać posiekaną natką.

Uwagi:

śmietana 12%, posiekana natka pietruszki

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: zizi

Data: 2009-11-17

przepis może być całkiem smaczny, natomiast nie należy do kategorii "dania wegetariańskie". Mięso rybie to także mięso.

Autor: Kudzia-Gunda

Data: 2009-02-18

Super przepisek.Mam na to chrapke ,jak Kubuś Puchatek co żre Miodek[mniamniuusie] To na tyle Kudzia-Gunda[Godzilla]

Autor: Tofan

Data: 2009-02-18

Super sobie przepis na wypraowanie Pozdrawiam Całą Bielawe oraz panią Dż.Dż

Autor: Floress

Data: 2008-12-30

hmmm... ryba gotowana przez 10 minut to smaku nie daje za wiele

Autor: pawlo1404

Data: 2008-12-12

Bardzo szybkie wykonanie, a smak znakomity.

Autor: maciej

Data: 2008-01-12

może być ale bez rewelacji

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER