Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Kotlety z ryb

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mintaj 600 gramów
kajzerka 1 sztuk
mleko 1 szklanek
jajka 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
przyprawa do ryb według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
bułka tarta 0,5 szklanek
olej według uznania

Wykonanie:

Rybę odfiletować. Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć i zemleć razem z rybą. Dodać jajko, przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawę do ryb oraz sól i pieprz. Z masy formować niewielkie kotleciki. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Wube

Data: 2009-04-28

moje dziewczynki uwielbiają kotlety rybne:)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER