Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Kiełbaski w kasztanach z grzybami

Opis:

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 45 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kasztany jadalne 567 gramów
kiełbasa 8 sztuk
pieczarka 16 sztuk
masło według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
gałka muszkatołowa według uznania
wino białe półsłodkie 1 szklanek
koper 1 sztuk

Wykonanie:

Udusić pieczarki. Gotować kiełbaski z koprem przez 20 min. Odsączyć. Do garnka wrzucić ugotowane kiełbaski, pieczarki, i kasztany. Dodać szklankę białego wina , gałkę muszkatołową, sól, pieprz. Gotować 20 min.

Uwagi:

Koper :jedna gałązka.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER