Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

Czy czerwone mięso to te o ciemnoczerwonym kolorze

Opis:

Czy czerwone mięso to te o ciemnoczerwonym kolorze?


 Tak! Do mięsa czerwonego zaliczamy mięso o ciemnym czerwonym kolorze: baranina, wołowina, dziczyzna, mięso strusia itp.


 

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2

Wykonanie:


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: BZduraImageX

Data: 2011-01-07

Ale bzdura, nikt nie wie co to mięso czerwone ale wszyscy używają tej nazwy. Biedny, głupi naród.

Autor: KreJz0lk@

Data: 2010-08-13

itp. to znaczy i tym podobne __________________________ TnX ze ktoś sie wreszcie zairtersował tym czerwonym mięchcem bo ja przechodzę na diete bez czerwonego miesa !i jeszczE rAs dziaaaa

Autor: dupa

Data: 2010-05-06

A co to znaczy itp. ?!

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER