Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Herbaciany łosoś

Opis:

  
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
łosoś 0.75 szklanek
masło 0.25 szklanek
herbata cytrynowa 2 sztuk
woda 1 łyżek deserowych
koperek 2 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Włóżrazem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, wodę ikoperek w misie. Nastepnie całość wymieszaj mikserem, aż do uzysakniaprzez mieszankę jednolitego koloru. Podawać na talerzach z chlebem.

Uwagi:

2 torebki herbaty cytrynowej, koperek posiekany, łosoś bez skóry i ości

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: tom

Data: 2009-02-24

hehe niezle

Autor: JURAS

Data: 2008-12-24

TO JAKIŚ ŻART .

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER