Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Zmrożony aksamit (z alkoholem)

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
whisky kanadyjska 30 mililitrów
Herbata według uznania

Wykonanie:

Wypełnij wysoką szklankę lodem. Wlej whisky. Resztę wypełnij chłodną herbatą

Uwagi:

Kanadyjskia whisky np. Black Velvet

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Scully16

Data: 2009-04-13

Mocne :]

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER