Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Bourbonnaise

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
bourbon whiskey 40 mililitrów
wermut wytrawny 10 mililitrów
creme de cassis 10 mililitrów
sok cytrynowy 10 mililitrów

Wykonanie:

Wszystkie składnikiwraz z kostkami lodu umieścić w shakerze. Wymieszać, a następnieprzelać do szklanki typu tumbler do połowy wypełnionej kostkami lodu.

Uwagi:

Owocowo-korzenny short drink na wieczór lub jako aperitif.

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER