Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

A.m.b.a.

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 6
Składnik składniki Logo Ilość Czego
whisky szkocka 25 mililitrów
rum brązowy 20 mililitrów
wermut czerwony 10 mililitrów
cointreau 5 mililitrów

Wykonanie:

Wszystkie składniki wraz zkostkami lodu umieścić w szklanicy barmańskiej i zamieszać. Przelać do kieliszkakoktajlowego. Aromatyzować skórką cytrynową, a wisienkę wrzucić donapoju.

Uwagi:

Ponadto: kawałek skórki cytrynowej i wisienkakoktajlowaWysokoprocentowy short drinkpodawany po posiłku.

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER