Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Kotlety baranie po zbójnicku

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kotlet barani 4 sztuk
ocet według uznania
masło 50 gramów
słonina 50 gramów

Wykonanie:

Mięso umyć, posolić i odstawić na 2 godz. Naszpikować słupkami słoniny, włożyć do rondla, oblać roztopionym masłem i odrobiną octu. Wstawić do piekarnika i od czasu do czasu polewać wodą. Upiec na złoty kolor.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER