Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Ananas nadziewany owocami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 12
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ananas 0.5 kilogramów
owoce mieszane 400 gramów
cytryna 1 sztuk

Wykonanie:

Ściąć wierzchołek ananasa, wydrążyć go łyżką, miąższ pokroić w kostkę. Kiwi i pomarańcze obrać, pokroić w plastry. Truskawki rozdrobnić. Wymieszać części ananasa z innymi owocami, skropić lekko sokiem z cytryny. Owoce włożyć do wydrążonego ananasa tuż przed podaniem.

Uwagi:

Mieszane owoce: winogrona, kiwi, pomarańcze i truskawki


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: nick01

Data: 2011-02-07

łatwizna a ta sałatka

Autor: dusiula

Data: 2009-04-29

mniaaaaaaaaaam :)

Autor: Floress

Data: 2009-04-27

proste i dobre

Autor: pawlo1404

Data: 2008-12-12

Zgadzam się z baśką.

Autor: kazio

Data: 2007-12-11

super przepis

Autor: luki1

Data: 2007-12-02

Ladny mi wyszedł tylko rze sie nie da pokroić

Autor: anita13

Data: 2007-08-11

a jak to sie je skoro nie można nawet pokroić ?!

Autor: baska

Data: 2007-01-07

pięknie się prezentuje, proste i treściwe:)

Autor: pusia

Data: 2006-12-01

tak pysznej potrawy i zdrowej to nie było

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER