Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Tosty z Kamiennogórskim serem pleśniowym i gruszką

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Kamiennogórski Ser Pleśniowy 150 gramów
Chleb tostowy - kromki 4 sztuk
orzehy włoskie 2 łyżek stołowych
gruszka pół sztuk
rukola 4 listków
świeżo mielony pieprz czarny wg uznania gramów

Wykonanie:

Kromki chleba opiec w tosterze lub w piekarniku. Ser pleśniowy roztopić na patelni. Gruszkę pokroić w cieniutkie plastry, wyciąć gniazda nasienne. Na zarumienionych tostach ułożyć ser pleśniowy, plaster gruszki i orzechy włoskie. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Całość można uzupełnić świeżą rukolą.

Autor: Gastrosfera

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER