Użytkowników online: 19
kulinaria
« Powrót  

Babeczki z wędzonej ryby i cykorii

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
filety z wędzonej makreli 400 gramów
śmietana 4 łyżek stołowych
cykoria 2 sztuk
szczypiorek według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Obraną z ości i skórki rybę zmiksować ze śmietaną. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Przełożyć do miseczek i wstawić na 60 minut do lodówki (można miseczki wyścielić folią, aby łatwiej można było wyjąć babeczki) Przed podaniem babeczki wyłożyć na talerze, ozdobić liśćmi cykorii oraz szczypiorkiem lub natką pietruszki.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER