Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Sos śmietanowy z żółtym serem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
śmietana 1 szklanek
masło 2 łyżek stołowych
ser gołda 150 gramów
gałka muszkatołowa 0,5 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Śmietanę zagotować. Dodać starty ser oraz masło. Mieszając, gotować, aż ser się całkowicie rozpuści. Doprawić do smaku gałką, solą oraz pieprzem.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER