Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Piklingi w majonezie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 2
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pikling 0.7 szklanek
koper w pęczku 0.5 sztuk
jajko 2 sztuk
cukier 0.5 łyżek deserowych
sól według uznania

Wykonanie:

Piklingi obrać ze skóry, przepołowić, oczyścić z ości i ułożyć na półmisku. Koperek umyć, jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Oba składniki drobno posiekać, wymieszać z majonezem, doprawić solą i cukrem. Ryby polać sosem. Podawać z białym pieczywem.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER