Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Sałatka rybna z ziemniakami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
łosoś wędzony - plastry 200 gramów
ziemniak 1 sztuk
seler naciowy 2 łodyga
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
oliwa 5 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Rybę pokroić w niewielkie kawałki, duży ugotowany ziemniak w kostkę, a seler w plasterki. Wszystko wymieszać z sokiem z cytryny i oliwa. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Posypać posiekaną natką.

Uwagi:

Może być też ryba gotowana.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER